SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Yavuz Ağıralioğlu’ndan AK Parti’ye FETÖ tepkisi

Yavuz Ağıralioğlu’ndan AK Parti’ye FETÖ tepkisi

15 Temmuz 2019 Pazartesi - 17:17




İyi Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti’ye FETÖ ile mücadele konusunda tepki göstererek “Bu şer organizasyonun finalinde size denk gelmesini 'Biz kandırıldık' diyerek savunamazsınız” dedi.





İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili FETÖ ile mücadele konusunda uyarılar yaptı. TBMM’de yapılan 15 Temmuz özel oturumunda İYİ Parti adına söz alan Ağıralioğlu, AK Parti’ye tepki göstererek, “Bu şer organizasyonun finalinde size denk gelmesini 'Biz kandırıldık' diyerek savunamazsınız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Devlet bir organizyon olarak en büyük cemaattir. Güçlü olmazsa her cemaat devlet olmaya çalışır. Devletimizin düşünmek, cevabını hazırlamak ve ciddiyeti sağlaması gerekir. Bu şer organizasyonun finalinde size denk gelmesini 'Biz kandırıldık' diyerek savunamazsınız. Milletin bu alçak kalkışmaya karşı milletin yüklediği mesuliyet şudur; bir ruhları üniformalı bir milletiz. Sadece FETÖ'cülerle değil FETÖ'cülükle de mücadele edilmelidir. Bununla alakalı pusu kuran, mesulları cezalandırılmalıdır. FETÖ'cülük kahrolmalıdır. “

“ADALET SADECE YAKINLARINIZI MUHAFAZA ETME GİCÜ OLMAMALI”

“FETÖ'cülük nedir? Yalancılık, talancılık, kendi hakkı olmayan yerleri ele geçirmek için iftira atmaktır. Bizim omzumuza yüklenen sorumluluğu unutursak adaleti bozmuş oluruz. Bizim nasıl olsa rakiplerimize müdahale ediyorlar keyfiliği bizi bu hale getirmiştir. Burası kurallara uyanların ülkesi olmalıdır. Dine de suikast edilmiştir. 30 yıl boyunca terfi ettireceği adamların terfisini planlayan bir örgütün siyaset ayağı bilinmiyor. Darbe yaptıktan sonra diğer detayları düşünülecek demelerine itibar edemeyiz. Adalet sadece kendi yakınlarınızı muhafaza etme gücü haline gelmemelidir."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap