SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Yarkadaş 6’lı Masa’nın adayını açıkladı: Akşener itiraz etmemiş!

Yarkadaş 6’lı Masa’nın adayını açıkladı: Akşener itiraz etmemiş!

06 Ocak 2023 Cuma - 15:26




Gelecek Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6’lı Masa toplantısında konuşulanlarla ilgili Barış Yarkadaş duyumlarını aktardı. Yarkadaş ayrıca masanın Cumhurbaşkanı adayını da açıkladı.





Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı televizyon programında 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili önemli iddialarda bulundu. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına döndüğünü öne sürdü.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINA DESTEK VERİLMİŞ”

tv100’deki “Sağlı Sollu” programında katılan gazeteci Barış Yarkadaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına yakın olduğunu ifade ederken söz konusu programda “Kemal Bey, iddiaya göre toplantıda 'Adayımız masadan biri olmalı' demiş. Gültekin Uysal ve Temel Bey, Kemal Bey’in adaylığına destek vermiş. Babacan ve Davutoğlu sessiz kalmış, Meral Hanım ise itiraz etmemiş” ifadelerini kullandı.

"AKŞENER ARTIK İNAT ETMEYECEK"

Yarkadaş bu cümlelerle 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı olması konusunda Kılıçdaroğlu’nu yakın gördüğünü “Altılı masanın 9 saatlik toplantısında genel eğilimin Kemal Bey’in Cumhurbaşkanı adaylığına döndüğü görülüyor.” İfade ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tutumuyla ilgili de “Meral Hanım’ın inadı altılı masaya zarar veriyordu. Meral Hanım da bunu gördü, altılı masaya zarar vermek yerine masayı güçlendiren bir pozisyona girecek." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap