SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ünlü anketçi açıkladı: "AK Parti’nin oyu düşmeye devam ediyor"

Ünlü anketçi açıkladı: "AK Parti’nin oyu düşmeye devam ediyor"

04 Mart 2022 Cuma - 13:18




KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "AKP’nin oyu belli trend dahilinde düşmeye devam ediyor, 6'lı mutabakat metni muhalefet oylarını yükseltir" ifadelerini kullandı.





KONDA Araştırma ve Danışmanlık Bekir Ağırdır, dünyadaki son gelişmeler, 6'lı zirve Türkiye'de politikayı etkisini değerlendirdi. 

"ERİME DEVAM EDİYOR"

Bekir Ağırdır, bir vatandaşın  "Ekonomik kriz, AKP’nin oylarını etkiler mi?" sorusuna "AKP’nin oyları belirli bir trend halinde düşmeye devam ediyor. AK Parti’nin yüzde 50’lere ulaşan kitlesinin en dış kabuğu, daha gevşek bir yapılan ve ilk problemde terk ediyor. Azaldıkça daha geride keskin biçimde, kimliğine, partisine, sadakatine, ideolojisine daha sadık seçmen kaldığı için giderek erime hızı yavaşlıyor olabilir. Erime devam ediyor. İnsanlar sokakta ve kendi hayatlarındaki yangını yaşıyorlar.” cevabını verdi.

"SEÇMENİN GÖZÜNE VE KULAĞINA DEĞİNDİĞİ AÇIK”

6 muhalefet partisinin imzaladığı mutabakat metninin muhalefet oylarını arttıracağını ifade eden Bekir Ağırdır, "Seçmen bir yandan siyaseten umutsuz, güncelin derdi, sofradaki yangın, enflasyon, işsizlik o kadar ağır ki beklendiği hızda olmayabilir ama dikkati dönmüştür. Mutabakat metninin gri alanda dediğimiz, bekleyen seçmenin gözüne ve kulağına değindiği açık” dedi.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap