SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a çağrı: "Mansur Başkan Göreve!"

Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a çağrı: "Mansur Başkan Göreve!"

03 Mart 2023 Cuma - 15:06




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması için pazar günü "Mansur Başkan Göreve" mitingi yapacağını açıkladı





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gerçekleştirilecek olan 2023 genel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması için çağrılarına bir yenisini daha ekledi.

PAZAR GÜNÜ ABB'NİN ÖNÜNDE OLACAKLAR

Özdağ sosyal medya hesabından, "Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi. 5Mart Pazar günü saat 15.00’te Türk halkını Ankara Büyükşehir Bel. önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum." paylaşımını yaptı.

VATANDAŞ MANSUR YAVAŞ'I İSTİYOR DEMİŞTİ


Özdağ geçtiğimiz günlerde de cumhurbaşkanı adayı olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi gösterdiğini açıklamış ancak vatandaşın Mansur Yavaş'ı aday olarak görmek istediklerini duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap