SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ'dan, 'Akşener' çıkışı: "Erdoğan ile ittifak yapacaklar!"

Ümit Özdağ'dan, 'Akşener' çıkışı: "Erdoğan ile ittifak yapacaklar!"

28 Temmuz 2023 Cuma - 12:57




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu kez, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener'in ile Erdoğan'ın ittifak yapabileceğini söyleyen Ümit Özdağ, "Meral Akşener masadan kalkınca ben bir şey daha söyledim. 'Meral Akşener masaya dönerse de Erdoğan seçimi kazandıktan sonra masadan kalkar, Erdoğan ile ittifak yapar' dedim. Hala da söylediğimin arkasındayım" dedi.

"BU SÜREÇ BAŞLADI"

Mynet'te yer alan habere göre; "Yerel seçimde mi ondan sonraki seçimde mi bilmiyorum ama şimdi bu süreç başladı." diyen Özdağ, "Ne diyor Meral Hanım? Son İYİ Parti divanından sonra şu açıklama yapılmış: ‘Biz CHP’nin yanında olduğumuz zaman kendimizi terör konusunda halka anlatamıyoruz.’ Çok güldüm, biliyor musunuz?" görüşünü savundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap