SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ yine Süleyman Soylu’ya yüklendi: "Kaçakçıların idolü şahıs"

Ümit Özdağ yine Süleyman Soylu’ya yüklendi: "Kaçakçıların idolü şahıs"

27 Haziran 2022 Pazartesi - 10:53




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisini eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert sözlerle yüklendi.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 1'inci Olağan Adana İl Kongresi'nde  "Yarın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gidiyorum. Reyhanlı'da, Türkiye- Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz. Buradan tüm dünyaya duyuruyorum" demişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özdağ'ın bu sözlerini eleştirmişti. 

"MİLLETVEKİLİ DEMEYE DİLİM VARMIYOR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özdağ'ı hedef alarak  "Bugün Gazi Meclisimizde milletvekili demeye de ağzım dilim varmıyor da birisi, yani kullanılmaya çok müsait olan, kullanılan, uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası olmuş birisi diyor ki; 'Elime mayın alıyorum, mayınla beraber Hatay sınırına gideceğim.' Hatay sınırına mayın döşeyecekmiş. Meczup desen meczup, aklını kaybetmiş desen aklını kaybetmiş. ya ne yapmaya çalışıyorsun? Fikrin, zikrin düşüncen ne?" dedi.

"AKIL SAĞLIĞI MESELESİ"

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü: "Neymiş, gidecekmiş sınıra mayın döşeyecekmiş, ya sınırın kilometrelerce uzağına senin girebilmene biz müsaade eder miyiz? Elbette ki bir bakanın da kendine ait hukuki sorumluluğu var, milletvekilinin de kendine ait hukuki sorumluluğu var. Öyle herkesin istediği her yere han kurabilmesine kimse müsaade etmez. Herkes hukukun içerisinde hareket etmekle mükelleftir. Akıllara zarar bir şey. Yani bu anlayışla, farklı bir düşünceyle yaklaşmanın ben bir ruh sağlığı ve akıl sağlığı meselesi olduğunu uzun zamandan beri söylüyorum. Ama elbette ki bu benim alanım değil tıbbın alanı, inşallah onlar da gerekli çareyi ortaya koyacaklardır."


ÜMİT ÖZDAĞ'DAN BAKAN SOYLU'YA SERT YANIT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik sözlerine sosyal medyadan yayınladığı bir videoyla yanıt veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, videoya "Türkiye'nin suç işleri bakanı, kaçakçıların, sapıkların, magandaların idolü şahıs, "Türkiye'ye yönelik tehditlerde aynı safta olmalıyız" deyip, bana hakaret etmiş! Sülü, Türk Milleti'ne ve devletine en büyük tehdit sen ve zihniyetindir. Biz Türkler, şeytanla aynı safta durmayız!" notunu düştü.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap