SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ Paylaştı: Arap imam Erdoğan için oy istedi!

Ümit Özdağ Paylaştı: Arap imam Erdoğan için oy istedi!

26 Mayıs 2023 Cuma - 11:42




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan'a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı.

TÜRKİYE'DEKİ SEÇİMLER VE ARAP İMAMIN OY VERME ÇAĞRISI

Türkiye'deki Seçimler ve Arap İmamın Oy Verme Çağrısı Özellikle yurt dışında, örneğin Ortadoğu ülkelerinde vatandaşlık verilen kişilerin oy kullanma konusu tartışılmaya devam ederken, Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özdağ, Tayyip Erdoğan'a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı. İmamın, Erdoğan'a oy vermenin "vacip" (metinde farz yazıyor) olduğunu ifade ettiğini söyledi.

ÖZDAĞ'IN PAYLAŞIMI VE MESAJI


Özdağ'ın Paylaşımı ve Mesajı Ümit Özdağ, Twitter'daki paylaşımında, "Türkiye'de yapılacak seçimlerle ilgili olarak büyük bir ihtimalle Suudi Arabistan'da konuşan bu imam, Erdoğan'a oy vermenin vacip (metinde farz yazıyor) olduğunu belirterek, Erdoğan için oy istiyor. Eğer Türkiye'nin Ortadoğu veya göçmen ülkesine dönüşmesini istemiyorsanız, Kılıçdaroğlu'na oy verin. Zafer Partisi sığınmacıları geri yollasın" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap