SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ 'Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiş'

Ümit Özdağ 'Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiş'

13 Aralık 2023 Çarşamba - 16:23




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti tarafından yapılan ankette partisinin aldığı oy oranının yüzde 7'yi geçtiğini öne sürdü.





Özdağ, "Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiştir. Bunu en iyi Erdoğan’ın bildiğini biliyorum. Çünkü ben de rakamları, saraydan öğreniyorum." dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezinde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda gündeme ilişkin değerlendrimede bulunan Özdağ, partisinin bir ankette aldığını öne sürdüğü oy oranı açıkladı.

'YÜZDE 7’Yİ GEÇMİŞİZ'

Zafer Partisi, bütün imkansızlıklara, baskılara, ambargolara rağmen büyümeye devam ettiklerini belirten Özdağ, "Partimizin oy oranı yüzde 7’yi geçmiştir. Bunu en iyi Erdoğan’ın bildiğini biliyorum. Çünkü ben de rakamları, saraydan öğreniyorum. Saraya verilen son anket, yüzde 7’yi geçmişiz." dedi.

'PROVOKASYON ARAYIŞLARININ OLDUĞUNU DUYUYORUZ'

Zafer Partisi’nin sığınmacılar politikasına artan desteğin önüne geçilmeye çalışıldığını belirten Özdağ, "Zafer Partisi’ne ve bana yönelik operasyon ve provokasyon arayışlarının olduğunu da duyuyoruz, biliyoruz, takip ediyoruz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap