SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ mülteciler konusunda geri adım atmıyor: Zorla yollayacağız

Ümit Özdağ mülteciler konusunda geri adım atmıyor: Zorla yollayacağız

10 Mayıs 2022 Salı - 11:47




Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriyeli göçmenlerle ilgili açıklamasına "Mesele Ensar olmak değil, insanları muhacir etmemektir" sözleri ile tepki gösterdi.





Ak Parti iktidarı ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında Suriyeli mülteci atışması devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD 32. kuruluş yıl dönümü programı ve Türkiye'nin Gücü Ödülleri törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli göçmenlerle ilgili olarak “Asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız da… Kapımız açık onlara, ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” demişti.

ÖZDAĞ: GEREKİRSE ZORLA YOLLAYACAĞIZ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi.

Özdağ, “Sorun değil Erdoğan. Sizin yollamayacağınızı biliyoruz. Biz gerekirse zorla yollayacağız. Mesele Ensar olmak değil insanları muhacir etmemektir. Biz muhacirliğe son verip insanları vatanlarına kavuşturacağız. Türkiye'de ucuz işçi olarak kullanmak nasıl ensarlık anlayışı oluyor” ifadelerini kullandı.


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçtiğimiz hafta da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Suriyeliler üzerinden atışmıştı.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap