SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ümit Özdağ için kritik hafta: Akşener ne yapacak?

Ümit Özdağ için kritik hafta: Akşener ne yapacak?

25 Ekim 2020 Pazar - 14:34




İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ümit Özdağ hakkında bu hafta karar vermesi bekleniyor.





İyi Parti kurultayında ‘Oy verilmeyecekler’ listesiyle başlayan, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında ‘FETÖ’cü imasında bulunmasıyla gerginlik tırmandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ümit Özdağ hakkında bu hafta karar vermesi bekleniyor.

Hürriyet gazetesinden Gamze Kolcu’nun haberine göre, İyi Parti Genel Sekreter Uğur Poyraz, “Gündemimiz şu an partimizin kuruluşu. Ümit Özdağ ve beyanları gayriciddi bulunduğundan olağanüstü bir toplantı söz konusu değil. İl ve ilçe başkanlarımızın ciddi hassasiyetleri ve başvuruları var.

Genel merkezimize ulaşan başvuruları yarın (pazartesi) büyük ihtimalle üst yazıyla Genel Başkanlık makamına arz edeceğim. Talihsiz açıklamalar, parti içi meseleler yargıya intikal etti.” dedi.

Ümit Özdağ “Hep birlikte göreceğiz” açıklamasını yaptı. İzmir’deki üçüncü yıl kutlamalarına katılıp katılmayacağı sorusuna Özdağ, “Yorum yok” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap