SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Trabzonlu Vekil adayları oylarını kullandı

Trabzonlu Vekil adayları oylarını kullandı

24 Haziran 2018 Pazar - 15:30








Trabzonlu Milletvekili adayları oylarını kullandı. İşte Vekil adaylarının kullandığı yerler ve kısa açıklamaları; 

MUHAMMET BALTA

Muhammet Balta, oyunu Erdoğdu Mahallesi'nde bulunan Erdoğdu Bey Ortaokulunda 2327 nolu sandıkta kullandı. Balta; 'Erdoğdu Bey Ortaokulunda oyumuzu kullandık. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Büyük değişimler, cesur ve güçlü liderlerle gerçekleşir.' açıklamasını yaptı.

ADNAN GÜNNAR


Adnan Günnar oyunu Kaşüstü Çok Programlı Anadolu Lisesi 1036 nolu sandıkta kullandı. Yaptığı açıklamada '24 Haziran seçimlerinin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyor. Daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberliğimizin devamı için VakitTürkiyeVakti diyoruz.' dedi.

SALİH CORA

Salih Cora oyunu Ağasar'da 1030 nolu sandıkta oyumuz kullandı. Cora; 'Hemşehrilerimiz yoğun bir katılım ile milli iradeye, demokrasiye sahip çıkıyorlar. Seçimlerin şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.




BAHAR AYVAZOĞLU

Bahar Ayvazoğlu Erdoğdu'da bulunan Bey Ortaokulu'nda kullandı. Ayvazoğlu daha sonra merkezde bulunan diğer okulları ziyaret etti. 

SELÇUK ÇEBİ

Selçuk Çebi oyunu Boztepe Mahallesi'nde bulunan Osman Altıntaş Ortaokulu'nda kullandı. Çebi, "inanıyorum ki milletimiz en doğru kararı verecektir. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize birlik, bereket ve bolluk getirmesi dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


VEHBİ KOÇ

Vehbi Koç, oyunu Trabzon'un Of ilçesi Dumlusu köyü Fatih İlkokulu'nda kullandı.

HÜSEYİN ÖRS


İYİ Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Dr. Hüseyin Örs oyunu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde kullandı. Örs, oyunu kullandıkta sonra "Oyumuzu kullandık. Vatana, Millete hayırlara vesile olur inşallah. Milletin kararı başım üstüne" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap