SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Trabzon'da Millet İttifakı krizi!

Trabzon'da Millet İttifakı krizi!

30 Aralık 2018 Pazar - 14:36




CHP’li Turgay Şahin’in ‘Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını vatandaş beğenmedi’ açıklamasına İYİ Partili Davut Çakıroğlu’ndan geldi “adayı tartışmak





Karadeniz Gazetesi // ÖZEL // Meryem AKGÜN - CHP’li Turgay Şahin’in ‘Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını vatandaş beğenmedi’ açıklamasına İYİ Partili Davut Çakıroğlu’ndan geldi. Çakıroğlu yaptığı açıklamada “Siyaset yaparken hepimizin mutlaka bireysel olarak birtakım tespitleri, eleştirileri, öfkeleri oluyor. Parti hiyerarşilerini değerlendirme hakkımız olabilir ancak alınan bir karar varsa ve bu kararın değişme olasılığı yoksa partililere düşen görev mevcut durumda başarıyı sağlamanın uğraşını vermektir. Bugünkü şartlarda iktidarın karşısında güç gösterisi yapabilmek büyük bir olaydır ve bu gösterinin içinde yer alan herkes aynı oranda değerlidir. Küçük dokunuşlarla paha biçilmez portreler çizebilirsiniz ancak küçük hesaplar yaparak büyük başarılar elde edemezsiniz” dedi.

VEBALİ BÜYÜK OLUR

Çakıroğlu, “Kayyum atanır gibi başkan adayı belirleyen bir partinin durumunu görmezden gelip şehre ciddi katkı sunacak pozisyonlar için bizim ‘uşak’ diyeceğimiz adayları kamuoyu önünde tartışmaya açmak Millet İttifakı’nı oluşturan parti temsilcilerine yakışmaz. Genel Merkezler nezdinde ortaya konan güçlü irade aynı oranda yerel teşkilatlarca da ortaya konacaktır ve sahaya yansıyacaktır. Hep birlikte ülkedeki beka sorununu yaratanlara karşı uğraş vermeliyiz. Aksi halde vebalimiz büyük olur ve beka sorununu yaratanların tekrar güç elde etmesini sağlarız ki bu hırsıza ‘ne güzel evi soydun al evin anahtarını işini daha kolay hallet’ demekten farksız olur” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap