SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Trabzon'da esnaf dertli

Trabzon'da esnaf dertli

03 Haziran 2018 Pazar - 11:04




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, İskele ve Kunduracılar Caddesi esnafının sorunlarını dinledikten sonra gece Bengi





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, İskele ve Kunduracılar Caddesi esnafının sorunlarını dinledikten sonra gece Bengisu, Kireçhane, Subaşı, Uğurlu ve Tos Köy’de yurttaşlarla buluştu.

ESNAFIMIZ ÇOK DERTLİ

İflas tehdidi ile ilgili kimse önünü göremez oldu diyen CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, Her gün sokaktayız, insanların içindeyiz, gördüğümüz en net durum AKP iktidardan büyük bir memnuniyetsizlik var! Özellikle dövizdeki dengesizliğin vurduğu piyasa, nakit akışındaki gerilim nedeniyle büyük sıkışıklık yaşıyor.

Esnafımız çok dertli, borç faizlerinin ödenmesi konusunda çok ciddi sıkıntılar var. İflas tehdidi nedeniyle kimse önünü göremez halde.

Böyle giderse istihdam alanında ciddi sıkıntıların baş göstermesi ve işsizlik furyasının gündeme gelmesi kaçınılmaz gözüküyor” ifadelerini kullandı.


OTORİTER BİR REJİMDE ÖTEKİ OLARAK YAŞAMAK İSTEMİYORLAR, HUZUR İSTİYORLAR

Ahmet Kaya sözlerini şu ifadelerle devam etti: “İnsanlarımız ülkenin artık normalleşmesini istiyor. Siyasi ötekileştirmeler yüzünden toplumun kamplara ayrılma eğilimi, bütün yurttaşların ortak kaygısı. Vatandaşlarımız, Türkiye’nin alelacele hazırlanmış tek adam anayasasıyla değil ortak akılla, toplumun gerçek sorunlarını çözecek yeni düzenlemeler ile toplumsal mutabakatı sağlamış, parlamenter demokrasiyle yönetilmesini istiyorlar. Otoriter bir rejimde öteki olarak yaşamak istemiyorlar. Huzur ve refah istiyorlar.”

Sofrasındaki ekmeğin, tenceresindeki aşın artması bütün yurttaşların ortak beklentisi diyen Ahmet Kaya, “Türkiye’nin çağdaş örnekleriyle aynı demokrasi standartlarına kavuşturulmasını istiyorlar. İş, ekmek ve aş konusunda büyük yoklukların yaşandığı bir ülke yerine, ortak akılla yönetilen, huzurlu ve saygın bir ülke olarak, Türkiye’nin dünyada hak ettiği yerini almasını istiyor, vatandaşlar.”

BÜYÜ BOZULDU  CHP OLARAK BİZ HAZIRIZ

AKP’nin ilk dönemlerdeki büyüsü artık bozuldu diyen Ahmet Kaya, “Vicdanlar harekete geçti. Millet Değişim talep ediyor. Bu değişime öncülük edecek bilgi ve birikime sahip kadrolarımızla ve millete nefes aldıracak projelerimizle CHP olarak biz hazırız. Sandıkla gelenin sandıkla demokrasi içerisinde görevini kendinden sonrakilere teslim edebilecek cesaret ve ferasette yönetimlere özlem duyuyoruz.


Ülkemizin geleceği için yapılacak tek şey, demokrasiye inanmış kadroların, vatandaşlık görevlerini yapmak üzere sandığa gitmeleri olacak” ifadelerini kulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap