SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu'ndan Suriyeli çıkışı: O da aç kalsın diyemeyiz

Temel Karamollaoğlu'ndan Suriyeli çıkışı: O da aç kalsın diyemeyiz

25 Mayıs 2019 Cumartesi - 13:17




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin bir kenara itilemeyeceğini söyledi. Karamollaoğlu, "Biz farklılığımızı göstermeliyiz" dedi.





Suriyelilere yapılan yardımlara ilişkin, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan bir yorum geldi.

"O da aç kalsın diyemeyiz"

Partisinin İzmir'de düzenlediği programda konuşan Karamollaoğlu, "Ne yapalım o da aç kalsın" diyerek, kimseyi kenara itemeyeceklerini söyledi.




"Biz farklıyız, farklılığımızı da göstermek zorundayız"

Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Sadece memleketimizde değil, İslam alemine baktığımızda çok daha korkunç hadiseler yaşanıyor. İşte Suriye... Bazı kişiler Suriyeli göçmenlerden rahatsız. Biz karnımızı doyuramıyoruz ama başkasının açlığını da 'Ne yapalım o da aç kalsın' diye bir kenara itemeyiz. Biz farklıyız, farklılığımızı da göstermek zorundayız. Türkiye'ye sığınanlar belki hayat yönünden emniyette oluyorlar ama geri kalanlar açlık, susuzluk, öldürülme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Büyük kısmı yakın akrabalarını kaybetmiş yüz binlerce insan var."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap