SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu: ''Özgül ağırlığı en yüksek partiyiz''

Temel Karamollaoğlu: ''Özgül ağırlığı en yüksek partiyiz''

27 Nisan 2019 Cumartesi - 11:41




Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde yüksek bir oy oranı olmamasına karşın, 'özgül ağırlıklarının diğerlerine ağır bastığını' savundu.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ''Türkiye'nin Meseleleri ve Çözüm Yolları'' konulu konferansta konuştu.

"ÖZGÜL AĞIRLIĞIMIZ ÇOK YÜKSEK"

Karamollaoğlu, "Saadet Partisi bu seçimlerde çok yüksek bir oy almadı ama siyasette özgül ağırlığı en yüksek olan parti, Saadet Partisi'dir elhamdülillah. Biz, bu özgül ağırlığı politikalarımızın doğruluğu ve gerçekçiliği olarak görüyoruz." dedi.

"YÖNETİCİ İNANÇSIZ OLSA DA ADALETLİ OLMALI"

Devletlerin adalet ile yaşadığını vurgulayan Karamollaoğlu, ''Küfürle yönetim devam edebilir, inanmıyor ama devam ediyor. Ama adaletsiz bir yönetimin sürmesi mümkün değildir. Onun için 'Adalet Mülkün Temelidir' buyurmuşlar. Kendi ülkemizde ilk ele almamız gereken konu adaletin tesisidir." ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap