SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu: “Mekanı kapatan hesabı öder”

Temel Karamollaoğlu: “Mekanı kapatan hesabı öder”

05 Mayıs 2021 Çarşamba - 11:33




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tam kapanma sürecinde yaşananlara dikkat çekti.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tam kapanma sürecinde yaşananlara dikkat çekerek, “Vergiyi hesaplayan mali müşavir çalışıyor. Vergiyi tahsil eden vergi daireleri ve bankalar çalışıyor; ama vergiyi ödeyecek mükellef çalış(a)mıyor! Ödeme yerleri açık, kazanma yerleri kapalı! Turistlere açık, halka kapalı! İktidara her yol açık, garibana tüm yollar kapalı!” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİK GEREĞİNİ YERİNE GETİRİN”

Karamollaoğlu, “Pazarcımız açık havada tezgâhını açamazken; büyük marketler açıyorsa, burada yanlış bir şeyler var demektir! Salgın eninde sonunda biter ama yanlış tutum ve politikaların neden olacağı ‘sosyal adaletsizlik ve eşitsizlik salgını’ yıllarca sürer! Mademki tam kapanma yaptınız o zaman ekonomik olarak gereğini yerine getirin. Trabzonlu genç kardeşimin dediği gibi; mekânı kapatan, hesabı öder” şeklinde belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap