SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Temel Karamollaoğlu: 128 milyar dolar mademki kayıt altında, açıklayın

Temel Karamollaoğlu: 128 milyar dolar mademki kayıt altında, açıklayın

16 Nisan 2021 Cuma - 16:09




Temel Karamollaoğlu: 128 milyar dolar mademki kayıt altında, açıklayın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, devam eden 128 milyar dolar tartışmalarıyla ilgili olarak, ''Mademki kayıt altında; ifade edin. Ne olur? Benim kanaatim bu." dedi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında 128 milyar dolar tartışmalarıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

'128 MİLYAR DOLAR MADEMKİ KAYIT ALTINDA, BUNU AÇIKLAYIN'

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak döneminde Merkez Bankası rezervlerinden harcandığı öne sürülen 128 milyar dolar ile ilgili tartışmaya değinerek, Nurettin Canikli'nin ''Kayıt altında'' açıklamasına ''Mademki kayıt altında; ifade edin. Ne olur? Benim kanaatim bu'' diyerek cevap verdi.

GİZLİ OLMASI İÇİN BİR SEBEP Mİ VAR?

Temel Karamollaoğlu şöyle konuştu:


Ben bu duruma iktidarın hakikaten yaklaşımını biraz garipsiyorum. Burada söylemiş Sayın Canikli, “Bunların hepsi kayıt altında.” diyor. Ne olur açıklansa?  Gizli mi, gizli olması için bir sebep var mı? Yani bu meselenin bu kadar büyütülmesine iktidarın yanlış tutumunun sebep olduğu kanaatindeyim.

Tabii bir ihtimal daha var; o da belli, bilinen kişilerin bu rakamların tamamını süratle bozdurmasıdır bu paraları. Sıkıntı orada herhalde ama ben iktidarın bunu açıklamasının bu problemi çözeceği kanaatindeyim. Mademki kayıt altında; ifade edin. Ne olur? Benim kanaatim bu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap