SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Tek tek açıkladı... AKP'den kaçış da sızıntı da başladı, arkası gelir

Tek tek açıkladı... AKP'den kaçış da sızıntı da başladı, arkası gelir

14 Ekim 2021 Perşembe - 14:56




Murat Yetkin bugünkü yazısında, AK Parti'den sızıntı ve kaçışların başladığını söyleyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun görüşmesine dikkat çekti.





Gazeteci yazar Murat Yetkin, bugünkü yazısında AK Parti’nin ekonomi yönetimini, Cumhubaşkanı Erdoğan’ın TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmesini ve Merkez Bankası’ndaki görevden almaları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şahap Kavcıoğlu’nun görüşmesine dair fotoğrafa “Gözler yalan söylemez, sızıntı da başladı, kaçış da” başlıklı yazısında yer veren Murat Yetkin, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 13 Ekim akşamı Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu’yla görüşmesinde çekilen fotoğraftaki duruşlar, bakışlar aslında durumu özetliyor. Adeta “Gözler yalan söylemez” sözünün kanıtı gibi duruyor. Fotoğraf, iktidar çevrelerinden bilgi sızıntısı ve ufak kaçışların başladığı dönemi de anlatıyor sanki.” diye yazdı.

Murat Yetkin, kişisel internet sitesinde kaleme aldığı yazısının bir kısmında, “Bu fotoğrafın çekilmesinden bir süre sonra, 14 Ekim’in ilk saatlerinde Erdoğan’ın kendilerini görevden alması Güçlü ve Tümer’i sizce çok mu üzmüştür yoksa rahatlatmış mıdır? Aynı kararname ile görevden alınan Para Politikası Kurulu üyesi Abdullah Yavaş’ı ya da? Ziya Selçuk’un Millî Eğitim Bakanlığında tarikat ve cemaat örgütlenmelerinin kendisine iş yaptırmadığından şikayetle Erdoğan’ı arada tatsızlık olmadan ayrılmaya ikna edebilmiş olması nedir peki? Kaçış sözcüğünü mutlaka kötü anlamda kullanmıyorum; yanlışa ortak olmaya artık katlanamama olarak da okumak lazım, ileride hesap vermek zorunda kalmamak arzusu olarak da.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap