SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Tedavisi devam eden Bahçeli'den yazılı açıklama

Tedavisi devam eden Bahçeli'den yazılı açıklama

04 Ekim 2019 Cuma - 16:24




Bahçeli'den açıklama: Çıkar ittifakları siyasi yozlaşmayı tehlikeli boyuta taşıdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Yüce Divan yolu ardına kadar açıldı





Sağlığı, partisi ve Cumhur ittifakı ile ilgili manipülatif haberler ve iddialar sonrasında yazılı bir açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli ""Çıkar ittifakları siyasi yozlaşmayı tehlikeli boyuta taşıdı" dedi. Bahçeli, Başkanlık Divanı kararıyla CHP-HDP ilişkilerinin incelenmesi amacıyla bir komisyon görevlendirildiğini bildirdi.

Açıklamasında: ''Türkiye bir yanda içi boş tartışmalarla meşgul edilirken diğer yanda milli enerjisi ve gelecek hedefleri maalesef tahrip ve tahrif edilmektedir. Çıkar ittifakları, siyasi yozlaşmayı tehlikeli boyutlara taşımaktadır." dedi

Devlet Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP vatana ve millete alenen karşı tavırdadır.

Hiç kuşku yok ki, CHP Genel Başkanı'nın ve sözcülerinin siyasi eylem ve sözleri suç teşkil etmektedir.


Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir şart altında bu zillete ve ülkemize vaat eden teşebbüs ve girişimlere sessiz ve seyirci kalmayacaktır.

Özellikle CHP Genel Başkanı için Yüce Divan yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır."

MHP Grup Başkanvekili Akçay Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili MHP liderinin özel kaleminin gerektiğinde açıklama yaptığını belirtti.

Akçay, Bahçeli'nin sağlığının yerinde olduğunu ifade etti. Bu konunun devamlı gündeme getirilmesine tepki gösteren Akçay, "İstirahat halinde. Bütün görüşmeleri, çalışmaları anbean takip ediyor. Yani Meclisin açılışından komisyon çalışmalarına kadar sürekli irtibat halindeyiz, görüşüyoruz, bilgi sunuyoruz. Bize talimatlar veriyor. Bunun dışında bir şey söylemeye gerek yok." değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap