SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Soylu'dan Bahçeli'ye: Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz

Soylu'dan Bahçeli'ye: Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz

25 Mayıs 2021 Salı - 14:08




MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek" demişti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik olarak "Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz" dedi.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine destek açıklamasında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulunan Soylu, "Devlet-i Ebed Müddet anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz" dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında isim vermeden organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan ve yurtdışında bulunan Sedat Peker'in yayımladığı videolara ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddialarına tepki gösteren Bahçeli şunları kaydetti:

Ülkemizin haysiyetini iki paralığa düşürmek için konuşan ve konuşturanlar, iki dünyada bunun hesabını vereceklerdir. Bundan kaçış imkansızdır. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek.Hükümetin, TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını özellikle ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz. Sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez. 


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap