SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Son seçim anketindeki Zafer Partisi bombası: Bu kadarını beklemiyordum

Son seçim anketindeki Zafer Partisi bombası: Bu kadarını beklemiyordum

09 Mayıs 2022 Pazartesi - 13:27




Süleyman Soylu’ya çok büyük bir tartışma içerisine girerek gündem olan Ümit Özdağ’ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi’nin oy oranı son seçim anketinde kamuoyu araştırmacılarını bile şaşırttı.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TGRT ekranlarında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında “adam yerine koymam, Hayvandan aşağı, Soroz çocuğu” gibi ifadelerde buldu. Bunun üzerine Ümit Özdağ da İçişişleri Bakanlığı’nın önüne giderek Süleyman Soylu’yu “ İkimizden biri ölene kadar bu problem devam” edecek sözleriyle tehdit etti.

Mülteciler konusunda oldukça sert bir politika izleyen Zafer Partisi’nin oy oranlarına Süleyman Soylu ile yaşanılan tartışmanın ardından büyük bir artış yaşandığı öne sürüldü. Kamuoyu Araştırmacısı Can Selçuki, her ay düzenledikleri Türkiye Raporu Anketi'nin mayıs ayında da devam ettiğini belirtirken Zafer Partisi'ne ilişkin büyük bir sürpriz olduğunu açıkladı.

“BU KADARINI BEKLEMİYORDUM”

Twitter üzerinden son yapılan seçim anketiyle ilgili ufak bir anekdot paylaşan Selçuki Zafer Partisi’yle ilgili “Mayıs ayı Türkiye Raporu anketimiz devam ediyor. Mevcut sonuçlar Zafer Partisi'nde büyük bir sürprize işaret ediyor. Artış olacağını öngörmek mümkündü tabi ama bu oranda bir artış beklemiyordum” ifadelerini kullandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap