SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Son seçim anket sonucu: Millet İttifakı Cumhur İttifakı'nın önünde

Son seçim anket sonucu: Millet İttifakı Cumhur İttifakı'nın önünde

10 Nisan 2022 Pazar - 18:48




Son seçim anket sonucu Bulgu Araştırma'dan geldi. Buna göre Millet İttifakı'nın Cumhur İttifakı'nın önünde olduğu ortaya çıktı.





Son seçim anket sonucu Bulgu Araştırma'dan geldi. KRT TV'de Semra Topçu'nun Haftanın Panoraması programına konuk olan Bulgu Araştırma Şirketi Başkanı Semih Turan, Mart ayında yaptıkları araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

"Tencere iktidar götürür" söylemine vurgu yapan Turan, "Bir sene sonra ne olur bilemiyorum ve bundan çekiniyorum. Ama şu anda saha şunu söylüyor. Kendini kimlik olarak nerede ifade ederse etsin, hangi partiye oy verirse versin insanların ortak noktası ekonominin çok kötü olduğunu düşünmeleri; Türkiye’de hayat pahalılığı dayanılmaz noktada. Artık insanlar itiraz etmiyor, isyan noktasındalar" diye konuştu.

SON ANKET SONUCUNDAKİ PARTİLERİN OY ORANLARI

Ekonominin durumunun böyle gitmesi halinde "Cumhur İttifakı iktidarının sonunu yaşadığımızı" belirten Turan, partilerin oy oranlarını şu şekilde aktardı

AKP yüzde 32,4, CHP yüzde 26,2, İYİ Parti yüzde 12,8, HDP yüzde 10,6, MHP yüzde 7,4, DEVA Partisi yüzde 1,8, Türkiye İşçi Partisi yüzde 1,2, Gelecek Partisi yüzde 0,5, diğer partiler yüzde 4,9.

MİLLET İTTİFAKI CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÖNÜNDE


Millet İttifakı'nın Cumhur İttifakı'nın önünde olduğunu belirten Semih Turan, "Millet İttifakı ilk kez aslında bu psikolojik de üstünlük Cumhur İttifakı’ndan daha önde görünüyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap