SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Son seçim anetinde kararsızların oranı AK Parti'nin oy oranını yakaladı

Son seçim anetinde kararsızların oranı AK Parti'nin oy oranını yakaladı

24 Şubat 2020 Pazartesi - 13:10




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun masasındaki anket verilerine göre AK Parti yüzde 30’un altında görünürken, kararsızların oyu %30 oranının üstünde.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun masasındaki anket verilerine göre; en fazla oya sahip kitle ‘kararsızlar’ olarak görülüyor. Davutoğlu’nun Ankete göre; kararsızların oyu yüzde 30’un üzerinde yer alıyor. Öte yandan ankete göre AKP’de yüzde 30’un altında görünüyor.

Tarafsız Haber Ajansına anket hakkında bilgi veren Gelecek Partili kaynak, “AK Parti yüzde 30’ların altında, her geçen gün de bu aşağıya doğru bir seyir gösteriyor. İnanılmaz bir dip dalga geliyor. Bu dip dalga AK Parti’nin özellikle son dönemlerdeki politikalarına bir karşı duruş. MHP’de yüzde 10’un altında. CHP oyunu koruyor. İYİ Parti’de yüzde 10 barajın altında gözüküyor. HDP de barajın altında gözüküyor. Şu an en büyük parti kararsızlar. Kararsızlar yüzde 30’un üzerinde” değerlendirmesini yaptı.

Gelecek Partili kaynak, “kararsızların” oyunu almak için nasıl bir çalışma yürüttüklerine ilişkin de şunları söyledi:

“Şu an yeni kurulmuş bir partiyiz, 3 ay olmadı, ancak gerek İletişim Başkanlığımız gerek partimizin diğer organları, bizler, il, ilçe, belde, sahada bu algıyı “kararsızlar” üzerindeki bu beklentiyi Gelecek Partisi’ne doğru kaydırmak için her türlü argümanı kullanıyoruz, her noktada temas etmeye çalışıyoruz, sosyal medya üzerinden, saha ziyaretleri, STK ziyaretleri. Bire bir temas çok önemli ve bunu da yapmaya çalışıyoruz, yapıyoruz.”

GELECEK PARTİSİ KAMPA GİRİYOR


Gelecek Partisi Bolu’da bugün üç gün (24, 25, 26 Şubat) sürecek kampa giriyor. Kampta partinin yol haritası belirlenecek. Gündemdeki konulara ilişkin beyin fırtınası gerçekleştirilecek. Partinin kurulduğu günden itibaren yapılan çalışmalar değerlendirilecek, bundan sonraki süreçte izlenecek politikalar ve strateji konusunda istişareler yapılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap