SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Şok iddia: ''Erdoğan Gül'e ''bize yüklenme'' demek için elçi gönderdi''

Şok iddia: ''Erdoğan Gül'e ''bize yüklenme'' demek için elçi gönderdi''

15 Ocak 2020 Çarşamba - 12:19




Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanlığı'na dayandırdığı çok konuşulacak bir iddiayı köşesine taşıdı. Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili Beşir Atalay'ı, 11. Cumhurbaşkanı Gül'e göndererek "Biz sana muhalefet etmeyelim sen de bize yüklenme" mesajını ilettirdiğini öne sürdü.





Korkusuz gazetesi yazarı ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, "Savrulan Türkiye’den fotoğraflar…" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Bir süre önce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinden randevu isteyen eski başbakan yardımcısı Beşir Atalay'ın talebini "Gelmiş 70 yaşına benden randevu istiyor" diyerek reddettiği iddia edilmişti.

Ahmet Takan ise, konuyla ilgili olarak, Saray'daki kaynağının kendisine aktardığı bilgiye göre; bu görüşmenin bir süre önce gerçeleştiğini ve Atalay'ı da Abdullah Gül'ün bizzat gönderdiğini ileri sürdü.

Takan, kaynağının, “Abdullah Gül göndermiş. Yeni kurulacak parti olarak biz sana muhalefet etmeyelim sen de bize yüklenme mahiyetinde şeyler söylemiş. Erdoğan, Atalay’ı uğurlayıp görüşmenin içeriğini yakın çevresine anlattıktan sonra epey bir güldü” dediğini ifade etti.

Ahmet Takan'ın yazısının tamamı için...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap