SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Siyasi partiler bayram sonrası sahaya iniyor

Siyasi partiler bayram sonrası sahaya iniyor

24 Temmuz 2021 Cumartesi - 13:13




Bayram tatilinin ardından siyasi liderler ve kurmayları saha çalışmalarına hız verecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz turuna çıkacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu il ziyaretleri yapacak. MHP ve İYİ Parti de alandaki çalışmaları artıracak.





Curban Bayramı tatilinin ardından siyaset ısınacak, liderler ve kurmayları sahada olacak. Meclis çalışmalarını tamamladığı için milletvekilleri ağırlıklı olarak bölgelerinde olacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramın ardından kapsamlı bir Karadeniz turuna çıkacak. AK Parti milletvekilleri de 81 ilde seçim bölgesinde olacak.

KILIÇDAROĞLU İL GEZİLERİNE DEVAM EDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise il gezilerine devam edecek. CHP'nin az oy aldığı bölgelerde çalışma yürütülecek. Doğu Masası, Esnaf Masası ve Ekonomi Masası da sahaya ağırlık verecek.

BAHÇELİ'DEN 'ALANDA OLUN' TALİMATI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti teşkilatına "alanda olun" talimatı verdi. MHP’nin yaz programında il-ilçe başkanları ve belediye başkanları başta olmak üzere parti içi eğitimler de devam edecek.

AKŞENER HER HAFTA 3 KENTE GİDECEK

İyi Parti'de ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi’ndeki il ziyaretleri sürecek. Genel Başkan Meral Akşener bayram sonrası her hafta 3 kente gidecek. KAYNAK: TRT HABER

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap