SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Sırada İmamoğlu ve Yavaş var: Kılıçdaroğlu'ndan dikkatli olun talimatı

Sırada İmamoğlu ve Yavaş var: Kılıçdaroğlu'ndan dikkatli olun talimatı

01 Haziran 2022 Çarşamba - 11:11




CHP'li belediyelere yapılan operasyonlar sonrasında kulislerde konuşulanlar ortaya çıktı. İmamoğlu ve Yavaş'a operasyon çekilebileceği konuşulurken Kılıçdaroğlu, "dikkatli olun" talimatı verdi.





Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, son dönemde CHP'li belediye başkanlarına karşı yürütülen 'operasyonları' köşesine taşıdı. 

SOYLU MERCEK ALTINA ALDI

"Önce Kadıköy, ardından Maltepe. Dün de Çanakkale’ye bağlı Çan Belediyesi’ne operasyon yapıldı. Sırada CHP’li başka belediyelerin olduğu da biliniyor.  Zira hem İçişleri Bakanlığı hem de MASAK belediyeleri mercek altına almış durumda" diyen Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “Hakkımızda büyük dosyalar hazırlanıyor’’ dediğini hatırlattı.

YAVAŞ'IN HER ADIMI İZLENİYOR, KILIÇDAROĞLU'NDAN DİKKATLİ OLUN TALİMATI

Yarkadaş, devamında şunları kaydetti:


"Ankara’daki bir kaynağım, ' Mansur Yavaş da radarda… Her adımı yakından izleniyor' dedi önceki gün…

Belli ki; CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, bu bilgilerin daha fazlasına sahip… Eğer öyle olmasa, Maltepe mitingi öncesi kendisini ziyaret eden bir grup belediye başkanına 'Bu işleri büyütecekler. Hepiniz dikkat edin. Evlerinize kadar girip sizi rencide edebilirler' uyarısını yapmazdı.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri öylesine söylenmiş değil…

Dün sabah tam da Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi oldu… Çanakkale – Çan Belediye Başkanı CHP’li Bülent Öz saat 06.45’te evinden gözaltına alındı. Evde eşi ve çocuğu da vardı. (...)"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap