SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Selvi: Meral Akşener, şimdi yeni bir açıklama yapmaya hazırlanıyor

Selvi: Meral Akşener, şimdi yeni bir açıklama yapmaya hazırlanıyor

30 Ağustos 2023 Çarşamba - 10:19




Seçimden üç ay geçtikten sonra Meral Akşener Afyon’da, Büyük Taarruz’un başladığı tarihte aynı zamanda Malazgirt Zaferi’nin olduğu günde bir konuşma yaptı. Akşener'in bu konuşmasına vurgu yapan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi "eksik bıraktığı bir halkayı tamamlayacak" yorumunda bulundu.





Seçim yenilgisinin ardından uzun süre sessizliğe bürünen Meral Akşener, partisinin 24 Haziran’daki kongresinin ardından Afyonkarahisar Kocatepe’de kamuoyunun karşısına çıktı.  Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yerel seçimlere tek tek girilmesi konusunda liderlere çağrı yapan İyi Parti lideri Meral Akşener'in yeni bir açıklama yapmaya hazırlandığını öne sürdü.

"Meral Akşener’in sorunu şu, kendi partisinin ne yapacağını açık ve net bir şekilde ortaya koymuyor" diyen Selvi, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bir yandan diğer liderlere seçimlere ayrı girme çağrısı yapıyor, diğer yandan da İstanbul ve Ankara başta olmak üzere il bazlı işbirliği yapılabileceğini açıklıyor. Hep diyorum ya, Akşener’in rakibi yine Akşener. Seçimlere ayrı ayrı girilmesi yönünde iddialı bir çıkış yapıyor, ardından da il bazlı ittifaklara açık kapı bırakıyor. Kendi tezini kendisi öldürüyor.

Meral Akşener şimdi yeni bir açıklama yapmaya hazırlanıyor. Bu kez İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümü olan 25 Ekim’de bir çağrı yapacak. Ünlü komutan Hannibal gibi, 'Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız' dedi. Afyon’daki açıklamalarında eksik bıraktığı bir halkayı tamamlayacak. 'Ne iktidar ne muhalefet, üçüncü yol' diyecek. Hani bir dönemler meşhurdu ya 'Ne sağcıyım ne solcu, futbolcuyum futbolcu' misali. İYİ Parti’yi üçüncü yol olarak sunacak."

Yazının tamamı için tıklayın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap