SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Selvi’den ortalığı ayağa kaldıracak sözler! Deniz Baykal’ı CHP seçmeni ‘öldürdü’

Selvi’den ortalığı ayağa kaldıracak sözler! Deniz Baykal’ı CHP seçmeni ‘öldürdü’

14 Eylül 2021 Salı - 09:48




Hürriyet Gaztesi yazarı Abdulkadir Selvi, geçtiğimiz günlerde Deniz Baykal’ın öldüğü iddia edilen haberleri analiz ederken “Bunu yapanları görünce bazen insanlığın bittiğini düşünüyorum” diye yazdı.





CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın öldüğüne yönelik sosyal medyada yayılan iddiaları analiz eden gazeteci Abdulkadir Selvi CHP seçmenini hedef aldı.

Abdulkadir Selvi bugünkü yazısının bir bölümünü “Baykal Öldü Kampanyası” başlığı altında Deniz Baykal’ın öldüğü iddiasını sosyal medyada yayanlara ve haber yapanlara ayırdı. Sosyal medyada belirli  aralıklarla Deniz Baykal’ın öldürüldüğünü ortaya koyan Selvi bunu Münir Özkul’a da yapıldığını açıkladı

DENİZ BAYKAL’I CHP SEÇMENİ ‘ÖLDÜRDÜ’

Selvi’nin yazısındaki en dikkat çeken unsur ise Deniz Baykal öldü haberlerinin Ya CHP seçmeni ya da CHP’ye yakın insanlar tarafından yapıldığını öne sürmesi oldu.

Selvi söz konusu iddiasıyla ilgili “sosyal medyada belirli aralıklarla Deniz Baykal öldü kampanyası başlatılıyor. İlginç olanı bunu yapanlar da seküler hayat tarzında olan hesaplar. Ya CHP seçmeni ya da CHP’ye yakın insanlar.” İfadelerini kullanırken iddiaların dozunu “Baykal’ı sevmiyorsan oy vermezsin, eleştirirsin ama ölümünü istemek ne demek? Çiçekler, böcekler, hayvan hakları diye yayın yapanların, ekranlarda dünyanın en medeni insanı imajı çizenlerin Baykal söz konusu olunca içlerinden çıkan nobranlığa ne demeli? Demek ki bunlar ekranlardaki gibi medeni değiller.” Cümleleriyle artırdı.


Twitter’ın bu duruma izin vermesini de eleştiren Abdulkadir Selvi “Bunu yapanları görünce bazen insanlığın bittiğini düşünüyorum. Bu insanların ailesi yok mu? Bu tür kampanyaların, zaten sağlık sorunları yaşayan insanlar üzerinde yıkıcı etkisi olmaz mı?” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap