SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a sert sözler! AKP'de işler karıştı

Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a sert sözler! AKP'de işler karıştı

20 Ekim 2021 Çarşamba - 19:23




AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar sosyal medya hesabı üzerinden Bülent Arınç'a sert sözlerle yüklendi.





AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, eski Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'a yüklenerek AK Parti'de bitmek bilmeyen iç savaşlara bir yenisini ekledi. Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç, Kanal 42’de ekrana gelen “Yaşayan Hafıza” isimli programa katılmış ve gündeme düşen açıklamalarda bulunmuştu.

Programda konuşan YİK üyesi Bülent Arınç'ın 'kodes' fıkrası, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar'ın tepkisine yol açtı.

'NİYE DURUYORSUN?'

Bülent Arınç'a, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Tayyar, "Liderine güvenmiyorsan, konuşunca kodese tıkacağını düşünüyorsan AK Parti’de niye duruyorsun?" diye seslendi.

BÜLENT ARINÇ NE DEMİŞTİ?


Konuk olduğu programda bir fıkra anlatan Bülent Arınç şunları söyledi:

“Bence bu büyüklerimizi konuşalım, bu program böyle gitsin, günümüze gelme. Adam Rize’de bir suç işlemiş de İstanbul’a getiriyorlar. Rize misalini vermeyeyim de yanlış anlayanlar çıkabilir. Samsun diyelim isterseniz buna. Rize ve Trabzon’un dışında bir il olsun ki birileri huylanmasın. Anlat bakalım şu olayı diyor, karşısındaki adam. Çıktık diyor, bir fırtına, bir fırtına, bir fırtına… Sonra… E işte bir fırtına… Gel bakalım İstanbul’a doğru falan… O fırtınayı da atlattık, başka bir limana geldik, bir fırtına daha başladı, şu oldu, bu oldu. Artık İstanbul’a gelemeyince iki saat boyunca, yav sadede gel… Geleyim de beni kodese mi tıkacaksınız demiş adam…”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap