SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Şaban Sevinç açıkladı: Meral Akşener, Özgür Özel'den bunu istedi!

Şaban Sevinç açıkladı: Meral Akşener, Özgür Özel'den bunu istedi!

10 Kasım 2023 Cuma - 12:02




Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifak tartışmaları ile ilgili edindiği kulis bilgisini paylaştı. Sevinç, "Meral Hanım’a yakın bir isimle görüştüm" diyerek duyduklarını aktardı





Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Gürkan Hacır, hukukçu Bışar Özbey, eski Genel Kurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ve Kübra Par'la Farklı Açılar programına katıldı.

Sevinç, programda CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifak süreci hakkında kulis bilgilerini paylaştı.

"MERAL HANIM’A YAKIN BİR İSİMLE GÖRÜŞTÜM"

Sevinç, "İYİ Parti’nin CHP içindeki değişim sürecini yakından takip ettiğini biliyorum. İstanbul kongresinde değişimci kanadın kazanmasından sonra, merakla izlediklerini ifade etti.

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Meral Akşener'e yakın bir isimle görüştüğünü belirtti. Görüşme sırasında ittifak sürecine dair, "Meral Hanım'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde uğradığı haksızlıklar ve sonraki CHP-İYİ Parti ittifakı tartışmalarıyla ilgili, onurumuza dokunacak bir açıklama duymak isteriz" dediğini paylaştı.


Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap