SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Saadet Partisi'nin Sakarya adayı belli oldu

Saadet Partisi'nin Sakarya adayı belli oldu

27 Ocak 2024 Cumartesi - 17:42




Saadet Partisi, 31 Mart'taki yerel seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Ömer Abdullah Ayhan olduğunu duyurdu.






Saadet Partisi, 31 Mart'taki yerel seçimler için adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Saadet Partisi, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın oğlu olan Ömer Abdullah Ayhan’ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

ÖMER ABDULLAH AYHAN KİMDİR?

Ömer Ayhan, 1979 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra lisans eğitimini 1997-2002 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde aldı. Üniversite eğitiminden sonra yabancı dil eğitimi de alan Ayhan, 2004 yılında evlendi.
2003 yılında Sakarya'da bilişim ve mühendislik alanında hizmet veren bir firma kuran Ayhan, halen bu sektörlerde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda Türkiye Bilişim Federasyonu'nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Sürdürdüğü ticari faaliyetinin yanı sıra 2010-2019 yılları arasında Sakarya Üniversitesi'nde Bilişim Teknolojileri alanında sosyal sorumluluk bilinciyle misafir öğretim görevlisi olarak bulunmuştur. Saadet Partisi'nde 2019 yılından itibaren Genel İdare Kurulu Üyesi olan Ayhan, 2023 yılından itibaren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gönderildi. İleri seviyede İngilizce bilen Ömer Abdullah Ayhan, 2 çocuk babasıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap