SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Türkiye her alanda tıkandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Türkiye her alanda tıkandı

16 Eylül 2020 Çarşamba - 12:32




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin Balgat Eğitim Merkezinde açıklamalarda bulundu.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin haftalık toplantısında değerlendirmelerde bulundu. 

Karamollaoğlu'nun açıklamasından öne çıkanlar şöyle: 

Pandemi süreci ile birlikte, eğitimde çocuklarımız arasındaki eşitsizlik daha da artmıştır.

Bilgisayar, tablet ve internet imkanı olmayan öğrencilerimize hep birlikte el uzatmamız gerekiyor; GSM şirketlerine de buradan çağrıda bulunuyorum. 

Türkiye’nin ekonomik durumunu gösteren tablo; pandemi sürecinde hükümetin halka IBAN atmasıdır. 

Şu an yeni bir gündem var Bireysel Emeklilik Sistemi. BES'te biriken paraları, lütfen ranta kurban etmeyin. 

Üretime dayalı ekonomiye geçilmeli; üretime dönük olmayan, israf mesabesindeki tüm yatırımlar durdurulmalıdır. Tarımsal üretim, bir ülkenin 'milli güvenlik' meselesidir; tarıma gereken destek verilmeli, çiftçimiz ayağa kaldırılmalıdır.

Toplumsa dayanışma arttırılmalı; milletimiz arasında oluşan kamplaşma ve kutuplaşma ortadan kaldırılmalıdır. Devletin her kademesinde ehliyet ve liyakat esas alınmalı; Türkiye, 'parti devleti' görüntüsünden kurtarılmalıdır.

Adalet kamil manada tesis edilmeli, büyük adalet saraylarının inşası ile adaletin sağlandığı düşüncesinden vazgeçilmeli, Fırat’ın kenarındaki kuzunun bu adalete emanet olduğu şuuru yerleşmelidir.

Dış politika hamasetle, asarım keserimle yürütülemez! Şam’da Cuma Namazı kılmayı düşünürken, abdest alamaz duruma gelirsiniz.

İsrail ve Amerika’dan, bu bölgede yaşayan İslam ülkelerine fayda gelmez. Türkiye, her alanda tıkandı. Türkiyemiz, bu tıkanıklıklardan kurtulmak mecburiyetindedir. Türkiye'de yeni bir dönem başlamalıdır.

İnsanlarımız artık, kutuplaştıran, kavga ve polemik üreten, gerçek gündemler konuşulmasın diye suni gündemlerle meşgul olan siyaset anlayışından bıktı. Milletimiz artık, kendi dertlerine derman olacak, herkesi kucaklayacak, çözüm üretecek bir siyasi anlayışı görmek istiyor; bir çıkış kapısı, bir umut arıyor. Ülkemiz için çözüm yollarını, iktidarıyla, muhalefetiyle birlikte ele alalım. 'Yaşanabilir bir Türkiye' için hepimiz aynı heyecanı duymalıyız. Madem yaşadığımız sorunlarımız ortak, öyleyse bunlara beraber çözüm üretmeliyiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap