SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel'den Nebi Hatipoğlu'na Sert Sözler

Özgür Özel'den Nebi Hatipoğlu'na Sert Sözler

27 Ocak 2024 Cumartesi - 23:39




Özgür Özel'den Nebi Hatipoğlu'na tepki: Oy hırsızlarına Eskişehirlilerin verecek oyları olamaz





CHP lideri Özgür Özel, Eskişehir adaylarını duyurduğu toplantıda Yılmaz Büyükerşen'in yeni görev yerini de açıkladı. Özel, İYİ Parti'den milletvekili seçildikten sonra AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı gösterilen Nebi Hatipoğlu'na eleştiride bulunarak, "Daha 1 yıl önce Eskişehir'in oylarını Erdoğan'a karşı toplayıp AK Parti'den aday olanlara en iyi cevabı 31 Mart'ta halk verecek. Eskişehir'in oyunu çalanlara, oy hırsızlarına Eskişehirlilierin verecek oyları olamaz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir'deki aday tanıtım toplantısına katıldı. Özel, Eskişehir adaylarını açıkladığı toplantıda İYİ Parti'den ayrılıp CHP'ye katılanlara rozetlerini taktı.

İYİ Parti'den Eskişehir milletvekili seçildikten sonra AK Parti'ye geçen ve Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Özel, şunları söyledi:

"Daha 1 yıl önce Eskişehir'in oylarını Erdoğan'a karşı toplayıp AK Parti'den aday olanlara en iyi cevabı 31 Mart'ta halk verecek. Eskişehir'in oyunu çalanlara, oy hırsızlarına Eskişehirlilierin verecek oyları olamaz. Ahlak için, vicdan için, Eskişehir'i kandıran bu akla bir cevap vermek için 31 Mart'ta CHP adına Türkiye rekoru bekliyorum sizden."

BÜYÜKERŞEN'İN YENİ GÖREVİNİ AÇIKLADI

Özgür Özel, dört dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve bu seçimlerde aday göstermeyen Yılmaz Büyükerşen'in üstleneceği yeni görevi de açıkladı. Büyükerşen'in emekli olmayacağını söyleyen Özel, eski Eskişehir Belediye Başkanının yeni kurulacak CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap