SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ortak canlı yayın kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama

Ortak canlı yayın kararı sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama

10 Haziran 2019 Pazartesi - 14:56




CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 16 Haziran'da Binali Yıldırım ile bir araya geleceği ortak canlı yayınla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.





Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı televizyon programı ile ilgili detaylar belli oldu. Ortak yayın açıklamasından sonra Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "Büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim" dedi.

ORTAK YAYININ TARİHİ SAATİ VE MODERATÖRÜ BELLİ OLDU

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayın için, AK Parti ve CHP'li yetkililer bir kez daha görüştüler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını açıkladı. Moderatör, gazeteci İsmail Küçükkaya olacak.

İMAMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yayına ilişkin Twitter'dan paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu ''16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul'u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim @BY'' ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap