SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Sarıgül Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı!

Mustafa Sarıgül Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı!

06 Nisan 2023 Perşembe - 14:31




Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. Ziyaret sonrası iki lider açıklama yaptı.





Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

Bugün saat 12.00'de TDP Genel Merkezi'ne gelen Kılıçdaroğlu, Sarıgül ile görüştü. Görüşmenin ardından Sarıgül "İnanıyorum ki Türkiye'yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:
 
Türkiye’nin sorunlarını, deprem bölgesinin sorunlarını, siyasette bulunduğumuz noktayı kendisiyle ve arkadaşlarıyla görüştük.  Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Gerçekten de Türkiye’nin bir bahar havasına ihtiyacı var. Bu bahar havasını yakalamak zorundayız. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız. Türkiye’de anneler, babalar, öğrenciler, gazeteciler, hayatın her alanında çalışan insanlar büyük bir endişe duyuyorlar.  Bu endişeyi ortadan kaldırmak lazım. Beraber, birlikte olmak lazım. Birlikte Türkiye’yi yeniden inşa etmek lazım, demokrasiyi getirmek lazım. Kadın - erkek eşitliğini sağlamak lazım. İnsanlar düşüncelerini açıkladılar diye sabahın köründe evleri basılmamalı. Biz demokrasiyi getireceksek o zaman siyaseten görevimizi yerine getirmiş olacağız.  Bu ayrıntıları Sarıgül ve arkadaşlarıyla konuştuk, dertleştik. Güzel bir görüşme oldu. Sayın Sarıgül ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ederim.
 
Sarıgül: Türkiye'yi raylarına oturtacak olan Kılıçdaroğlu'dur
 
Daha sonra söz alan Sarıgül ise Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.
 
Sarıgül, "İnanıyorum ki Türkiye'yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İnanıyorum ki Türkiye'yi raylarına oturtacak olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap