SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Sarıgül’e şok! TDP’de toplu istifa açıklaması geldi

Mustafa Sarıgül’e şok! TDP’de toplu istifa açıklaması geldi

05 Eylül 2022 Pazartesi - 18:17




Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanı Genel Başkanı Türkiye Değişim Partisi İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, il yönetim kurulu üyeleri ve 12 ilçe başkanı toplu olarak istifa etti.





CHP’den ayrılarak Türkiye Değişim Partisi’ni (TDP) kuran ve Genel Başkanı olan Mustafa Sarıgül’ü üzecek bir gelişme yaşandı. TDP İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, il yönetim kurulu üyeleri ve 12 ilçe başkanı toplu olarak istifa etti.

Çektiği tiktok videolarıyla gündemde kalmaya çalışan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün İzmir il teşkilatı yıkıldı. TDP İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, TDP İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla istifa ettiğini duyurdu. Bu arada Metin Çağrı’yla beraber, İzmir il yönetim kurulu üyeleri ve 12 ilçe başkanı toplu olarak istifa ettiği öğrenildi.

TDP İZMİR İL BAŞKANI’NDAN TOPLU İSTİFA AÇIKLAMASI

Metin Çağrı yaptığı açıklamada TDP görevinden gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini ifade ederken kendisiyle beraber il yönetim kurulu üyelerinin ve Bayındır, Bayraklı, Buca, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Seferihisar, Selçuk, Tire ve Urla ilçe başkanlarının görevlerinden istifa ettiğini belirtti. Yapılan istifa açıklamasında “Şimdilik il başkanlığı görevimi bırakıyorum” diyen Çağrı, “Bundan sonra daha gür bir sesle halkın sorunlarını çözümleyebilecek, önerilerimiz üzerine çalışabileceğimiz, en demokratik ortamlarda ülkemize çözümler üretmek arzusu ile çalışacağız” ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap