SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Destici'den Cumhur'u karıştıracak sözler: İçimizde hain çok

Mustafa Destici'den Cumhur'u karıştıracak sözler: İçimizde hain çok

03 Mart 2022 Perşembe - 10:34




Mustafa Destici'den Cumhur İttifakı'nı karıştıracak açıklama geldi. Destici, ittifak ortağı Perinçek'i eleştirerek "İçimizde hain çok" dedi.





Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Destici, Cumhur İttifakı'nı destekleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i isim vermeden eleştirdi.

"Maalesef bizde de hala biliyorsunuz Mao'cu zihniyeti sürdürmeye çalışanlar var. Bunlar hala ısrarla Rusya’yı savunuyorlar" diye konuşan Destici, "Rusya’nın saldırılarını savunuyorlar ve edepsizce ahlaksızca da Rusya’nın savaş açmasını, Resul-ü Ekrem Efendimizin isimlerini ağzına alma hadsizliğiyle açıklamaya, masum ve meşru göstermeye çalışıyorlar. Bu gerçekten hem Peygamber Efendimize hem İslam tarihine hem de bütün Müslümanlara karşı yapılmış büyük bir hakarettir. En hafifiyle" dedi.

"İÇİMİZDE HAİN ÇOK"

"Bu kadar her şey alenen son 200 yılda yaşanmışken ve biz Küçük Kaynarca Antlaşması'ndan bugüne hatta Karlofça’dan bugüne baktığımız zaman bütün kayıplarımızın neredeyse çoğunu Rusya’ya vermişiz veya Rusya sebebiyle vermişiz. Rusya’yla yaptığımız savaşlar sebebiyle vermişiz. Balkan Savaşları hakeza Balkanlar'ın elimizden çıkması, Karadeniz’in, Kırım’ın, Kafkaslar'ın bütün bunlar Rusya’yla olmuş. Adamlar hala Rusçuluk yapıyorlar." diyerek sert sözler kullanan Destici şu ifadeleri kullandı:

"Yani Türkiye’nin değil de Rusya’nın menfaatlerini savunuyorlar. Türk devletinin Türk milletinin değil de Rusya Devleti’nin ve kendi ideolojik yakınlıkları olan Mao'cuların hedeflerini savunuyorlar. Koministlerin, sosyalistlerin hedeflerini savunuyorlar. Türkiye’de maalesef dediğimiz gibi birileri böyle Rusçuluk yapıyor. Rusya’yı savunuyor. Kimisi Çin’i savunuyor. Bazen aynı kişiler oluyor bunlar. Kimileri Ermenistan’la Türkiye bir anlaşmazlığa girdiğinde Ermenistan’ı savunuyor. Yunanistan’la giriyoruz Yunanistan’ı savunuyor. ABD’yle giriyoruz ABD’yi savunuyor. Maalesef içimizde hain çok. Zaten hain bitmediği için Türkiye bu sıkıntıları çekiyor"

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap