SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Destici'den Cumhur'u karıştıracak eleştiri: Yeterli olmuyor!

Mustafa Destici'den Cumhur'u karıştıracak eleştiri: Yeterli olmuyor!

10 Mart 2022 Perşembe - 11:32




Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, zincir marketler üzerinden hükümete yüklendi. Destici, "Cezalar yeterli olmuyor" ifadelerini kullandı.





Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Ankara'daki genel merkezinde gündeme ilişkin konuştu. Rusya- Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle yağa zam olacağı iddiaları nedeniyle vatandaşlar, yağ almak için toptancılarda izdihama neden olmuştu. Bu görüntüleri değerlendiren Mustafa Destici, zincir marketler üzerinden hükümete yüklendi. 

DESTİCİ'DEN HÜKÜMETE ZİNCİR MARKET TEPKİSİ

Alına önlemlerin zincir marketleri frenleyemediğini ifade eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Savaş halindeki Ukrayna'da bile marketlerde bu tür görüntüler oluşmamıştır. Zincir marketler başta olmak üzere stokçulara verilen cezalar yeterli olmuyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Ankara'daki genel merkezinde açıklamada bulundu. Açıklamasında Eren Kış-30 Şehit Jandarma Çavuş Mehmet Sancar Operasyonu ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne değinen Destici, Ukrayna'daki gelişmeleri de adım adım takip ettiklerini belirtti. Destici, "Ukrayna ve Rusya'yla birlikte, bunların dışında kalan tüm bölge ve dünya devletlerinin tepkilerini, karşılıklı olarak alınan kısıtlamalar ve ekonomik yaptırımlarla ilgili gelişmeleri ve ayrıntıları, savaşın ve yaptırımların genel olarak dünya ticaretine ve ayrı ayrı bütün ülke ekonomilerine etkilerini, yaşanan gelişmeler sonrasında dünyada oluşan ve oluşacak yeni ittifakları, dünyada ve Avrupa'da yeniden oluşan siyasi, askeri, ekonomik dengeleri takip ediyoruz, analiz etmeye ve gelişmeleri öngörmeye çalışıyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap