SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu'yla görüştü

Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu'yla görüştü

23 Şubat 2022 Çarşamba - 18:47




Bilindiği üzere Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici son dönemlerde sık sık üyesi olduğu Cumhuri İttifakı'nı sık sık eleştiriyordu.





Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’nın bugünkü yazısında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM) Cumhuriye Halp Partisi( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyük Birlik Partisi(BBP) Mustafa Destici arasında yapılan görüşmeye destek çekti. İşte yazının ilgili kısmı:

Önce genel durumu aktarayım, Kılıçdaroğlu dün oldukça keyifliydi.

Her zaman olduğu gibi yine ardında nefes nefese koşturan ekibiyle birlikte hızlı adımlarla şeref kapısının doğu cephesinde göründü.

O sırada şeref kapısı önünde bir grup muhtarla fotoğraf çektirmekte olan BBP lideri Mustafa Destici’yi görünce durakladı ve tokalaşmak için yanına gitti.

Karşılıklı hal hatır sorma girişimi sonrasında Destici, çevresindeki muhtarlarla tanıştırdı.


Hepsinin elini sıktı, Destici’ye hal hatır sordu; benzer soruları BBP lideri de Kılıçdaroğlu’na yöneltti; karşılıklı selam, saygı ifadelerinin ardından yine hızlı adımlarla CHP grup salonuna doğru ilerledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap