SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mustafa Destici "BBP'nin oy oranı %30" dedi: Gerçekçi de olmak lazım

Mustafa Destici "BBP'nin oy oranı %30" dedi: Gerçekçi de olmak lazım

23 Mart 2023 Perşembe - 15:23




Cumhur İttifakı ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin yüzde 30 oranında potansiyeli olduğunu söyledi. Yaptırdıkları iki anket üzerinden konuşan Destici, "Gerçekçi de olmak lazım" dedi.





14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere iki aydan az bir süre kala Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi ( BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, canlı yayında soruları yanıtladı.

Partisinin oy oranıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Destici, daha önce kullandığı 'Yüzde 30'luk oy potansiyelimiz var' ifadelerine açıklık getirdi.

Yaptırdıkları iki anket üzerinden konuşan ve "Gerçekçi de olmak lazım" diyen Destici, şu ifadeleri kullandı:

 "İki tane anket yaptık. Elimizdeki ankette hangi partinin ne kadar oy potansiyelleri var. Kararsızlar dağıtıldığında BBP'de bu oran yüzde 39.7 çıkmış hatta. Ben bunu kararsızlar dağıtılmadan 33 olarak söyledim. Bu şu demektir, tüm uygun koşullar oluşursa BBP'nin alacağı maksimum oyu 39-40. Bunu da ben söylemiyorum. Bir anket firmasının bize özel yaptığı çalışmanın sonucu. Biz bu oyu alacağız demiyoruz. Hedefimiz var ama gerçekçi de olmak lazım. Ben oyumuzun yüzde 4-5 olduğunu da söyledim. Hedefimiz bu."

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap