SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Murat Kurum’a Karadeniz Desteği Yükseliyor

Murat Kurum’a Karadeniz Desteği Yükseliyor

16 Mart 2024 Cumartesi - 14:56




Anketlerde Murat Kurum %44.1, Ekrem İmamoğlu’nun oyu ise %43.5 olarak belirtiliyor





Türkiye’nin gözü İstanbul Büyükşehir belediye başkanlık seçimlerinde kimin kazanacağı sorusunun cevabına çevrilmiş durumda.

Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı gözlemlenirken son anketlerde Murat Kurum’un önde çıktığı görülüyor. Özellikle Karadeniz seçmenlerden de Kurum’a yönelik ilginin her geçen gün arttığı gözlerden kaçmıyor.

2019 yerel seçimlerinde özellikle Trabzonlu seçmenlerden aldığı oylarla seçimi kazanan CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun bu kez aynı desteği alamayacağı iddia ediliyor.

Eski bakan Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Alt yapı bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun seçimleri öncesi Kurum’a büyük destek vermesi Trabzonlu seçmenler üzerinde büyük etki sağladı.

Son yapılan anketlerde (Gezici Anket Sonuçları)  Murat Kurum %44.1 Ekrem İmamoğlu’nun ise %43.5 oy oranında olduğu belirtildi.

Murat Gezici farkın ‘Murat Kurum lehine açılacağını gözlemliyorum her geçen gün bu daha net biçimde görünüyor’ açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap