SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce tek kurtuluşu açıkladı: Erdoğan’ın gitmesi!

Muharrem İnce tek kurtuluşu açıkladı: Erdoğan’ın gitmesi!

23 Haziran 2022 Perşembe - 11:21




Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Bu ülkenin tek kurtuluşu Erdoğan’ın gitmesidir. Net!" açıklamasında bulundu.





Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,  orman yangınları nedeniyle AK Partiyi eleştirerek, "Bu öyle bir deliliktir ki; ormandaki yangını helikopterden, mutfaktaki yangını saraydan izletir. Bu ülkenin tek kurtuluşu Erdoğan’ın gitmesidir. Net!" dedi.

"FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEK DELİLİKTİR"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın uçaktan Marmaris yangınını izlediği fotoğrafla birlikte, geçtiğimiz sene Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Erdoğan’ın uçakta yangın bölgesini izlediği fotoğrafı yan yana paylaşan İnce, “Marmaris yanıyor! Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp, farklı sonuçlar beklemek deliliktir” ifadelerini kullandı.

İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu öyle bir deliliktir ki; ormandaki yangını helikopterden, mutfaktaki yangını saraydan izletir. Bu ülkenin tek kurtuluşu Erdoğan'ın gitmesidir. Net!”


Geçtiğimiz seneki orman yangınları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Pakdemirli, mart ayında görevinden istifa etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap