SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce tehdit dolu sözler: Kabusunuz olacağım!

Muharrem İnce tehdit dolu sözler: Kabusunuz olacağım!

16 Mart 2023 Perşembe - 16:18




Son günlerde birçok gazeteci ve tanınmış isimle kavga halinde olan Muharrem İnce’den tehdit dolu bir paylaşım geldi. İnce isim ve ittifak ismi vermeden “Kabusunuz olacağım” diye yazdı.





Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal, Nevşin Mengü gibi gazetecilere telefon açıp sert ifadeler kullandığı iddia edilmişti. Muharrem İnce’nin bu üslubunu eleştiren Fatih Portakal ”İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünsenize. Muhalefetteyken böyle, başa geldiğinde acaba gerçekten demokrat bir yönetici olabilir mi” ifadelerini kullanmıştı.

Nevşin Mengü ise Muharrem İnce’nin kendisini arayarak “Siyasetçiler artık böyle arıyor, ‘Sana ne falan’ diye… Kafa tutuyor böyle. Elimde veri var diyorum, ‘Yok ya’ diyor. Acayip hal yani.” Diye serzenişte bulunmuştu.

“KABUSUNUZ OLACAĞIM BEKLEYİN”

Muharrem İnce bugünde tehdit dolu bir paylaşımda bulundu. İttifak ve kişi ismi vermeden sert ifadeler kulanan Muharrem İnce “Sizin perde arkasında kurduğunuz ittifakları, kirli ilişkileri görüyorum. Beni bulaştıramazsınız! Benim ittifakım gençlerle, gariplerle, emekçilerle, esnafla, bu ülkenin namuslu bütün evlatlarıyla… Hak yiyenler Çeteler Beslemeler Atatürk düşmanları Kabusunuz olacağım Bekleyin!” ifadelerini kullandı.

 


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap