SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce: ''Madem krizdeyiz, hiçbir siyasi parti yardım almasın''

Muharrem İnce: ''Madem krizdeyiz, hiçbir siyasi parti yardım almasın''

14 Ocak 2022 Cuma - 10:22




Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ülkenin krizde olduğunu belirterek 2022 yılında hiçbir siyasi partinin hazineden yardım almamasını ve paranın fakirlere dağıtılması çağrısında bulundu.





Partisinin il binasının açılışına katılmak için geldiği Nevşehir'de açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye'de üretim ekonomisine geçilmeden, kamu ihale kanunu değişmeden yapısal sorunların çözülemeyeceğini savundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidar olduklarında turizm, tarım, dijital sanayi gibi çeşitli sektörlerin gelişimine öncelik vereceklerini ifade etti.

SİYASİ PARTİLERE HAZİNE YARDIMI KESİLSİN

İllere yaptıkları ziyaretlerde vatandaşın seçim istediğini anlatan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Madem kriz ortamındayız. Hiçbir siyasi parti 2022 yılı için hazine yardımı almasın, seçim için de almasın. Biz nasıl kendi paramızla geziyorsak, onların belediyeleri var, milletvekilleri var. Bu kriz ortamında siyasi partiler hazine yardımı almasın, bu para fakir fukaraya verilsin. Bu bizim önerimizdir. Erken ya da geç, seçim ufukta. Artık kara göründü. Bu iktidar gidici. Muhalefet de erken seçim istiyor ama ortada aday falan yok. Bizim adayımız belli, adayımızı üyelerimiz seçecek. Memleket Partisi üyelerinin önüne sandığı koyacağız. Muharrem İnce de aday adayı olacak. Bizim aday belirleme yöntemimiz demokratik bir yöntemdir. Diğer muhalefet partileri nasıl aday belirler, aday belirleyemeyip bana gelirler, 'sen aday ol' derler mi? Ona da bir şey diyemeyeceğim."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap