SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce: İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz

Muharrem İnce: İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz

19 Ocak 2023 Perşembe - 15:43




Düzce'de konuşan Muharrem İnce savunma sanayii tartışmalarına ilişkin, "İHA, SİHA’lar ile mücadele etmiyoruz. PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz. Doğru bir iş yapılmışsa, destekleriz" dedi.





Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Düzce’de esnaflar ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Türkiye’nin seçime kilitlendiğini dile getiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Biz diğer muhalefet partileri gibi değiliz. Doğru bir şey yapılmış ise bunu destekliyoruz. İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz." dedi.

"Doğru işi destekleriz"

Açıklamalarına devam eden İnce, "PKK’nın tetikçiliğini yapmıyoruz. Erdoğan’ın damadıymış benim umurumda değil, doğru bir iş ise bunu destekliyoruz. Biz zaten hep destekliyoruz Memleket Partisi olarak." şeklinde konuştu.

İnce açıklamasında ayrıca şu ifadelere de yer verdi:

"Türklüğü falan tartışmıyoruz. Kimseye de tartıştırtmayız. Devrim kanunlarını tartışmıyoruz. Onun için bizim duruşumuz net. Mavi vatanı destekliyoruz, Azerbaycan’a yardım edilmesini doğru buluyoruz. Bundan yana hiç bir sıkıntımız yok”


Muharrem İnce: İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz
Muharrem İnce: İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz
Muharrem İnce: İHA, SİHA ile mücadele etmiyoruz

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap