SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce Erdoğan sessizliğini bozdu: "Ağam bunu neden yedin?"

Muharrem İnce Erdoğan sessizliğini bozdu: "Ağam bunu neden yedin?"

25 Ağustos 2023 Cuma - 15:36




14-28 Mayıs seçimleri sonrası sessizliğe bürünen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TCMB'nin faiz kararı sonrası sessizliğini bozdu.





14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala ani bir kararla adaylıktan çekilen  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 28 Mayıs'ta 2. tura kalan seçimlerin ardından sessizliğini koruyordu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) dün herkesi şaşırtan bir karar alıp 750 baz puan artışla faizi yüzde 17,5'dan 25'e çıkardı.

TCMB'nin bu kararı gündem oldu, çok tartışıldı.

Merkez Bankası'nın faiz kararıyla sessizliğini bozan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Erdoğan'a eski konuşmalarını hatırlattı. İnce, 4 yılda faiz üzerinden oynanan oyunla yandaşın zenginliğine zenginlik milletin fakirliğine fakirlik katılmasının hesabını kimin vereceğini sordu.

İnce X hesabından şunları yazdı:


"Faizler 4 yıl önceki seviyesine geri geldi

Ben görevde kaldığım sürece faiz artırılmaz diyen Erdoğan geri adım attı

Doları bu seviyeye getiren, akaryakıttan kiralara kadar hayat pahalılığına sebep olan ama ucuz kredilerle kendi yandaşlarını zengin eden bu irrasyonel politikaların hesabını şimdi kim verecek?

Ya da şöyle soralım: Aynı yere gelecektiysek ağam bunu neden yedin?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap