SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce: Erdoğan milletin kefen parasına göz dikti

Muharrem İnce: Erdoğan milletin kefen parasına göz dikti

19 Haziran 2022 Pazar - 12:17




Muharrem İnce, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin açıklamalarına tepki göstererek "Erdoğan Milletin kefen parasına göz dikti" dedi.





Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin "Türkiye gayri safi milli hasılası 8 bin 500 dolar olan fakir bir ülke. . ‘Tarım, tarım’ diye bağırıyoruz da bize getirdiği para 50 milyar dolar" açıklamasına tepki gösterdi. İnce, "Erdoğan milletin kefen parasına göz dikti; 50 milyar doların nesini beğenmiyorsunuz?" dedi.

Türkiye'nin fakir bir ülke olmadığını belirten İnce, "Ekonomik tercihler nedeniyle halkı fakirleşmiş, yönetenleri zenginleşmiş bir ülkedir." açıklamasında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'ye akıllı tarımı hayata geçirseydiniz dünyaya buğday ihraç ederdik diye tepki gösteren İnce, "Erdoğan milletin kefen parasına göz dikti; 50 milyar doların nesini beğenmiyorsunuz?" ifadesini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap