SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce anlattı: Seçim gecesi neler yaşandı?

Muharrem İnce anlattı: Seçim gecesi neler yaşandı?

13 Ağustos 2020 Perşembe - 11:54




Haftalardır yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, Ankara'da kameralar karşısına çıkıp 'Bin Günde Memleket' hareketiyle 4 Eylül'de Sivas'tan yola çıkacaklarını açıkladı. İnce, çok eleştirildiği seçim gecesi ile ilgili CHP'yi topa tuttu, kendisinin parti tarafından sürekli engellenmeye çalışıldığını söyledi.





Muharrem İnce, 24 Haziran seçiminde çok eleştirilen ekranlara çıkmamasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Seçim gecesi neredeydim?' diye soran İnce, o geceyi anlattı. 

İnce'nin açıklamaları:

SEÇİM GECESİ NEREDEYDİM?

İki yıldır arkadaşlarım kırıldı, uykusuz geceler geçirdim. Seçim gecesi neredeydim? Bitmedi bu, anlatayım. Zonguldak'a mitinge gidiyorum. Bartın Milletvekilimizi görevlendirdim, öğrendim ki yeni listeye konmamış, tek gerekçe İnce'ye yakın olması. Ben hangi moralle miting yapacağım.

"MORALİMİ BOZMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR"


TV'lerde bir Kemal Bey'in reklamı bir benim reklamı. Kılıçdaroğlu'nun reklamını neden veriyorsunuz, aday değil ki, talimat veriyorlar reklamlarımı kesiyorlar. Bu psikoloji altında bana miting yaptırıyorlar. Moralimi bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bilboard'lara afişlerimiz az asıyorlar. Seçim gecesine geldik.

Bana bilgi verin diyorum, bilgi vermiyorlar. Bilgi yok, nasıl çıkacağım milletin karşısına. Sabah oldu, tutanakları aldınız mı dedim, aldık. Teşekkür edelim dedik. YSK'ya yazı yazdım, CHP kaç sandıkta gözlemci vermemiş.

4 MİLYON OYU SOKAĞA BIRAKMIŞLAR

13 bin sandıkta gözlemci yok. 4 milyon oy yapar bu. 4 milyon oyu sokağa bırakmışlar. Erdoğan kaç oy az alsa ikinci tura kalacaktır. 1 milyon 300 bin oy. Gece yarısı çıktı bizim genel başkan yardımcıları seçim ikinci tura kaldı dediler, nereden biliyorsun.

4 milyon oyu sokağa bırakmışlar, benden yalan söyleyip milletin karşısına çıkmamı istiyorlar. Bana neredeydin diyenlerden özür diliyorum ama unutmayın ki bana veri vermediler. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap