SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP'den ters köşe! Son planı partinin üst düzey yetkilisi açıkladı

MHP'den ters köşe! Son planı partinin üst düzey yetkilisi açıkladı

06 Haziran 2022 Pazartesi - 12:12




Erken seçim iddiaları gün geçtikçe kuvvetlenirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yine sürpriz bir erken seçim çıkışı yapıp yapmayacağı Ankara kulislerini meşgul ediyor.





Cumhur İttifakı ortakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerin 2023 tarihinde yapılacağı konusunda ısrarlı açıklamalarda bulunurken, erken seçim iddiaları güçlülüğünü korumaya devam ediyor.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Bahçeli’nin yine sürpriz bir çıkışla erken seçim çağrısı yapabileceği iddiaları konuşulurken, MHP’li üst düzey bir yetkili, “Geçmişteki çağrılarınız dikkate alınınca erken seçim ile ilgili hep sürpriz yapabileceğiniz konuşuluyor. Ne dersiniz?” sorusuna, “O zaman şöyle diyelim, MHP bu kez sürpriz yapmayacak” yanıtını verdi.

Aynı yetkili ekonomik sıkıntıları da kabul ederek, “Seçime daha 13 ay var. Akıllı bir iktidar bu süreyi heba etmez. Bu zaman dilimi, durumu iyileştirmek için kullanılır ve bu yapılıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap