SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel video

MHP'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel video

29 Ekim 2023 Pazar - 12:19




MHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden yapay zeka aracılığıyla hazırlanan "Çalın Davulları" isimli Selanik türküsünün yer aldığı videoyu paylaştı.





Klasik otomobil merakıyla tanınan, zaman zaman bu araçlarla videoları yayınlanan Devlet Bahçeli, Cumhuriyet’in 100. yılı için MHP tarafından hazırlanan videoda bir Mercedes’i kullanırken yer aldı.

"O CUMHURİYETİ KURDU BİZ KORUYACAĞIZ"

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "O Cumhuriyeti kurdu, biz koruyacağız." mesajı verildi.

ATATÜRK DE ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN MEZARINI ZİYARET ETTİĞİ ANLAR DA VİDEODA YER ALDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yanısıra Bahçeli'nin MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in mezarını ziyareti, mitingde karanfil dağıttığı anlar da videoda yer aldı. Atatürk'ün sevdiği "Çalın davulları" isimli Selanik türküsü, yapay zekayla kendi sesinden hazırlanarak çalındı.

YAPAY ZEKA SESLENDİRDİ

MHP,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden yapay zeka aracılığıyla hazırlanan "Çalın Davulları" isimli Selanik türküsünün yer aldığı videoyu paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap